Grote graffiti projecten

In 2011 is Graffiti for You begonnen met het maken van de meest uiteenlopende graffiti projecten, van klein tot groot en de opdrachtgevers zijn scholen, bedrijven, instellingen en particulieren.
Elke opdracht wordt volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, wat maakt dat elk project op maat geleverd kan worden. 

Graffiti is breed inzetbaar en kan dus zowel buiten als binnen worden aangebracht. Denk hierbij aan de zijgevel van een huis, muur in de schoolkantine, tijdelijke bouwschutting, logo van een bedrijf, rolluik van de winkel en ga zo maar door. 

 

PROJECT – Vasteland Rotterdam

Sinds eind September 2023 is de Zalmhaven in Rotterdam twee Graffiti kunstwerken rijker. Wij kregen de opdracht om in Rotterdam twee kunstwerken te maken langs de wanden van een groot kantorencomplex. 

Bekijk dit project

Van illegale graffiti naar een vet groepskunstwerk

PROJECT – De aquarel

Wij hebben in Zwolle bij de basisschool De Aquarel een vette muurdecoratie gemaakt met alle 330 kinderen en het team van De Aquarel

Bekijk dit project

 

PROJECT – Droste

Na een verbouwing zag de entree bij chocolade fabriek Droste in Vaassen er niet zo fraai meer uit, dit moest aangepakt worden. De wensen waren duidelijk, dus daar gingen we mee aan de slag en het resultaat mag er wezen!

Bekijk dit project

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact op! 

van saaie schoolplein naar kinderspeelparadijs

PROJECT – Kolmenscate

Bij Kolmenscate Deventer, een basisschool, hebben wij deze vette graffiti gemaakt. Hij is compleet op maat gemaakt voor deze school, van deze muur wordt ook nog een klimwand gemaakt!

Bekijk dit project

 

PROJECT – black river

Black River opende begin januari 2023 zijn deuren. Voordat dat zo ver was moet eerst Graffiti for You hier nog even aan de slag om de winkel te voorzien van ruim 100 vierkante meter aan graffiti.

Bekijk dit project

 

Ben jij klaar voor een nieuwe look? 

Zie je de vele mogelijkheden die graffiti biedt om je bedrijf kleurrijker te maken? Neem dan contact met ons op. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt of een graffiti wel het juiste antwoord is, denken we graag met je mee.