Grote graffiti projecten

In 2011 is Graffiti for You begonnen met het maken van de meest uiteenlopende graffiti projecten, van klein tot groot en de opdrachtgevers zijn scholen, bedrijven, instellingen en particulieren.
Elke opdracht wordt volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, wat maakt dat elk project op maat geleverd kan worden. 

Graffiti is breed inzetbaar en kan dus zowel buiten als binnen worden aangebracht. Denk hierbij aan de zijgevel van een huis, muur in de schoolkantine, tijdelijke bouwschutting, logo van een bedrijf, rolluik van de winkel en ga zo maar door. 

 

PROJECT – Droste

Na een verbouwing zag de entree bij chocolade fabriek Droste in Vaassen er niet zo fraai meer uit, dit moest aangepakt worden. De wensen waren duidelijk, dus daar gingen we mee aan de slag en het resultaat mag er wezen!

Bekijk dit project

van saaie kelder naar kinderspeelparadijs

PROJECT – Roadhouse

Restaurant roadhouse in is de nieuwe hotspot in Arnhem, Oosterbeek, Ede en omgeving. Waarbij ouders heerlijk kunnen genieten van het eten is de complete kelder omgetoverd tot stoere speelruimte waar de kids zich kunnen vermaken en elke wand is voorzien van graffiti! 

Bekijk dit project

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact op! 

De graffiti maakt de renovatie helemaal af

PROJECT – Schutte

Het hoofdkantoor van Schutte bouw in Zwolle is volledig gerenoveerd. Innovatie en duurzaamheid stonden centraal tijdens deze verbouwing. Graffiti for You heeft het geheel afgemaakt met ruim 100m2 aan graffiti. 

Bekijk dit project

van der Most 115 jaar

PROJECT – van Der most

Drukkerij van der Most in Heerde heeft op een mooie zicht locatie een grote watertank staan. Doel was om hier iets op te maken wat flink zou opvallen in combinatie met het 115 jarig bestaan logo. Het moest een echte Eye catcher worden, dat is gelukt! 

Bekijk dit project

Work hard play harder

PROJECT – Move 4 Mobile

Het in 2012 opgerichte bedrijf Move 4 Mobile groeit mega hard. Omdat ze kwaliteit leveren maar ook omdat er hard gewerkt wordt. En waar hard gewerkt wordt moet je ook kunnen ontspannen. Daag je collega uit in de volledig met graffiti gespoten gameroom.

Bekijk dit project

 

Ben jij klaar voor een nieuwe look? 

Zie je de vele mogelijkheden die graffiti biedt om je bedrijf kleurrijker te maken? Neem dan contact met ons op. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt of een graffiti wel het juiste antwoord is, denken we graag met je mee.