PROJECT

Blackriver

Black River opende begin januari 2023 zijn deuren. Voordat dat zo ver was moet eerst Graffiti for You hier nog even aan de slag om de winkel te voorzien van ruim 100 vierkante meter aan graffiti. 

Black River in een sportvis en boten winkel. De wens van de opdrachtgever was om dit terug te zien in de winkel. Zo hebben we de ene kant van de winkel voorzien van twee grote vissen met een man die aan het vissen is. Aan de andere kan een wakeboarder die boven het water uitsprint. Daarnaast hebben we geheel in de stijl van de winkel ook nog 33 meter aan reclame borden met logo’s gemaakt. 

 Heb jij ook een tof project voor ons ingedachten neem dan contact met ons op.

Contact

Resultaat eerste muur

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Evert Gregoire / Black River

volg ons op instagram @Graffitiforyou.insta

Logo’s

Naast de we twee grote schilderingen hebben gemaakt hebben we ook 33 meter aan reclame borden gemaakt, De achtergrond van de borden zijn in stijl van de twee muur schilderingen. De logo’s zijn gemaakt door gebruik te maken van een stencil. 

Contact

Heb je vragen, bel me gerust! 0646417979