Elk ontwerp is uniek! 

Graffiti – slaapkamer

Wil jij je slaapkamer of die van je zoon of dochter een unieke uitstraling geven? Dan is graffiti de oplossing. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt! Jij bepaalt het ontwerp en de kleuren. 

Meer informatie

Bigger is better

Graffiti – Grote projecten

Doordat je met graffiti makkelijk groot kan werken is het bij uitstek het geschikte middel om je bedrijfspand, horecazaak, school, openbaar gebouw te verfraaien. Denk hierbij aan een reclame uiting. Een bijkomend voordeel is dat het zeer geschikt werkt als anti-graffiti middel. Als er een mooie graffiti op de wand staat dan blijven de andere graffiti spuiters hier vanaf. 

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact op! 

Hier wordt je toch gewoon vrolijk van!

Graffiti – Auto’s, Campers en Caravans

Kun jij je het inbeelden een wereld zonder saaie auto’s, geen grijs, wit of zwart maar alleen kleurrijke unieke graffiti objecten? Als ik de koning van ons land zou zijn zou ik het opnemen in de grondwet. Helaas ben ik het niet, maar ik kan je wel een stukje deze kant op krijgen.

meer informatie

Van rollator tot kermis attractie, niks is te gek! 

Graffiti – Objecten

Rotators, kermisattracties, tenten, watertanks, speelhuisjes, niks is te gek! Wat zou jij willen decoreren met graffiti? 

meer informatie

 

Ben jij klaar voor een nieuwe look? 

Zie je de vele mogelijkheden die graffiti biedt om je bedrijf kleurrijker te maken? Neem dan contact met ons op. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt of een graffiti wel het juiste antwoord is, denken we graag met je mee.