Graffiti op je auto, camper of caravan

Rondrijden of reizen is de ultieme manier van vrijheid en hoe gaaf is dat om te doen in een volledig unieke auto, camper of caravan. 

Graffiti for You heeft in de afgelopen jaren heel wat unieke objecten opgeleverd (zie het portfolio aan de onderkant van de pagina). We helpen ook jouw graag met een uniek ontwerp en natuurlijk is deze geheel naar jouw wens! 

De werkwijze: 
Het belangrijkste is om er achter te komen wat jouw wensen zijn. Hierover hebben we persoonlijk contact via de mail of telefoon, vervolgens verzamelen wij zoveel mogelijk ideeën en proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt. In combinatie met de grootte van het object maken we een prijsopgave. Zodra die akkoord is gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp. Deze stemmen we af op jouw wensen, uiteraard is er ruimte voor feedback zodat jouw ontwerp ook echt volledig naar wens is. 

Is het ontwerp goedgekeurd? Dan spreken we een datum en plaats af waar ik de auto, camper of caravan ga spuiten, hier heb ik gemiddeld twee tot drie dagen voor nodig. 

Auto camper caravan custom Graffiti for You
Auto camper caravan custom Graffiti for You
Auto camper caravan custom Graffiti for You

De kosten

Om een een beeld te geven van de kosten staan hieronder de globale kosten. Dit zijn de kosten voor een volledig graffiti gespoten auto, camper of caravan. Ook is het mogelijk om een deel te laten spuiten. 

 • GRAFFITI KLEINE AUTO  €400,00 – €500,00
  (Voorbeeld: Renault Twingo) 
 • GRAFFITI AUTO GROOT €500,00 – € 600,00 
  (Voorbeeld: Volvo)
 • GRAFFITI CAMPER KLEIN €550,00 – € 750,00 
  (voorbeeld: VW busje, Ford Transit)
 • GRAFFITI  CAMPER GROOT €750,00 –  €1000,00
  (voorbeeld: Mercedes Sprinter campervan, Fiat Ducato camper)
 • GRAFFITI CARAVAN €350,00 –  €800,00
Terug naar het overzicht

Neem contact op