Graffiti op je auto, camper of caravan

Rondrijden of reizen is de ultieme manier van vrijheid en hoe gaaf is dat om te doen in een volledig unieke auto, camper of caravan. Met een design wat jou of jouw familie hebben bedacht!  

Graffiti for You heeft in de afgelopen jaren heel wat unieke auto’s, campers en caravans opgeleverd (zie het portfolio aan de onderkant van de pagina). Zie je er iets gaafs tussen zitten? Of weet jij al precies wat jij wil? Misschien weet je het nog helemaal niet, ook dan helpen wij jou met een ontwerp.

De werkwijze: 
Het belangrijkste is om erachter te komen wat jouw wensen zijn. Heb jij zelf al een schets? Of een ‘moodboard’? We hebben contact met elkaar over de telefoon of via de mail. We verzamelen zoveel mogelijk ideeën en inspiratiebronnen. Zo hebben we een duidelijk beeld van wat jij wilt op jouw auto, camper of caravan.
Daarna hebben we contact over de prijs, hoe ingewikkeld is jouw design en hoe groot is jouw rijvoertuig? Zodra de prijs akkoord is gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp. Deze stemmen we af op jouw wensen, uiteraard is er ruimte voor feedback zodat jouw ontwerp ook echt volledig naar wens is. 

Is het ontwerp goedgekeurd? Dan spreken we een datum en plaats af waar ik de auto, camper of caravan ga spuiten, hier heb ik gemiddeld twee tot drie dagen voor nodig. 

Auto camper caravan custom Graffiti for You
Auto camper caravan custom Graffiti for You
Auto camper caravan custom Graffiti for You

De kosten

Om een beeld te geven van de kosten staan hieronder de globale kosten voor het spuiten van auto’s, campers en caravans. Dit zijn de kosten voor een volledig graffiti gespoten auto, camper of caravan. Ook is het mogelijk om een deel te laten spuiten. 

 • GRAFFITI KLEINE AUTO  €400,00 – €500,00
  (Voorbeeld: Renault Twingo) 
 • GRAFFITI AUTO GROOT €500,00 – € 600,00 
  (Voorbeeld: Volvo)
 • GRAFFITI CAMPER KLEIN €550,00 – € 750,00 
  (voorbeeld: VW busje, Ford Transit)
 • GRAFFITI  CAMPER GROOT €750,00 –  €1000,00
  (voorbeeld: Mercedes Sprinter campervan, Fiat Ducato camper)
 • GRAFFITI CARAVAN €350,00 –  €800,00
Terug naar het overzicht

Neem contact op