veelgestelde vragen

Als je zo’n toffe workshop of kinderfeestje wil bestellen, wil je er natuurlijk alles over weten. Wij krijgen super veel aanvragen en hebben het in de zomerperiodes altijd heel druk, dus hier is alvast een lijstje met de veelgestelde vragen!
Staat jouw vraag niet in deze lijst? Dan kun je ons altijd mailen, kijk voor het mailadres op onze contactpagina.

 

Kinderfeestjes geven wij bij jou thuis, of in de buurt van jouw huis. Heb jij een mooie grote voortuin of achtertuin? Dan kan jij daar je kinderfeestje geven. Ook kunnen wij eventueel op een plein in de buurt graffiti spuiten. Wij nemen een groot zeil mee ter bescherming van de omgeving.

Workshops geven wij ook op locatie, of dit bij jou thuis is of bij jou op werk. Ook dan geldt dat we buiten op een plein of veldje de workshop kunnen geven. Uiteraard nemen we dan ook een groot zeil mee ter bescherming van de omgeving.

In de winter maanden bestaat er altijd de kans dat het gaat rekenen. Dan kijken we of jij in de buurt een viaduct of tunnel hebt waar wij eventueel de workshop onder kunnen doen. Wij denken graag met jou mee, dus wanneer er de kans op regenen bestaat kunnen wij ook tenten meenemen. Wij hebben verschillende maten tenten en zorgen ervoor dat iedereen bedekt kan staan.

We adviseren de leeftijd vanaf 8 jaar om veilig te kunnen werken. Mochten er 1 of 2 jongere kinderen bij de groep zitten is dit geen probleem.

Graffiti for You komt uit Zwolle en wij rekenen reiskosten van €0,40 per kilometer met een minimum van €15 vanaf Zwolle.

Wij sturen achteraf een factuur op via de mail. In dat factuur staat een IDEAL-link waarmee u kunt betalen

Ja, je kunt annuleren. Hou er wel rekening mee dat je toen de workshop bevestigd werd, je ook akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden. In onze algemene voorwaarden staan ook annuleringsvoorwaarden.
Wij zijn genoodzaakt annuleringsvoorwaarden te hanteren aangezien wij op korte termijn niet meer jouw plek kunnen invullen.