Graffiti Slaapkamer

Je slaapkamer, je spendeert hier veel tijd. Je wilt dan ook graag dat je je slaapkamer mooi vindt. En als kind wil jij natuurlijk een slaapkamer die je met volle trots kan presenteren aan je vriendjes of vriendinnetjes. Graffiti is een nieuwe en originele vorm van kunst, en wellicht de oplossing voor jouw kamer!

Graffiti is vaak nog goedkoper dan fotobehang en ook super origineel! Je kunt op jouw muur bijna alles laten maken, het logo van jouw favoriete voetbalclub, of een gave auto, of misschien wil jij een prachtig landschap. Jij zegt het maar een wij maken het voor jou.

Elk ontwerp wordt op maat en van tevoren gemaakt. Je bepaalt zelf welke kleuren de graffiti moet worden, met keuze uit ruim 300 kleuren is alles mogelijk! Het is dus ook mogelijk om een logo, illustratie of cartoon toe te voegen.

Bekijk onderaan deze pagina een uitgebreid overzicht van ons werk. Misschien zit er wel wat voor jou tussen?

dani ajax graffiti slaapkamer jongenskamer
Jens space graffiti slaapkamer

De kosten van een graffiti slaapkamer

 • KLEINE GRAFFITI €175,00
  (los logo, kleine illustratie) 
 • GRAFFITI SLAAPKAMER €200,00
  (naam of tekst)
 • GRAFFITI SLAAPKAMER PLUS €225,00 tot €275,00
  (Naam of tekst + cartoon, logo of illustratie)
 • GRAFFITI SLAAPKAMER CUSTOM Vanaf €275,00
  (Naam, tekst, een volledige muur of uitgebreide illustratie) 
 • GRAFFITI PROJECTEN PRIJS PER M2 (€35,00)
  (Grote muren of objecten) 

Wil je samen met je broer of je zus een toffe graffiti, twee slaapkamers? Dan kunnen we korting geven, benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten.

Lijkt het je nou leuk om zelf een keer graffiti te spuiten? Dat kan tijdens een graffiti workshop, denk hierbij aan een kinderfeestjevrijgezellenfeestjeteambuilding of andere gelegenheid kijk wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar het overzicht

Neem contact op