Graffiti For You biedt ook stageplekken aan, zoals je waarschijnlijk wel hebt gelezen in een eerder artikel. Ook dit half jaar is er weer een nieuwe stagiaire bij! In dit artikel stelt de nieuwe stagiaire haarzelf even voor.

Myrthe van’t Hoog

Mijn naam is Myrthe van’t Hoog, ik ben 20 jaar oud en net zoals Luca, de vorige stagiaire, zit ik in mijn 3e jaar Specialist Schilderen op het Cibap in Zwolle.
Ik was 17 jaar oud toen ik voor deze opleiding koos, ik kom van de havo af en heb ook een havodiploma.
Toch voelde ik mij niet klaar voor een hbo. Ik wou niet stil komen te staan en ben dus opzoek gegaan naar een mbo 4 opleiding.
Na 10 minuten op de open dag van Cibap wist ik het al, ik had iemand zien schilderen op een niveau wat ik ook wou hebben.

Myrthe Stagiaire bij Graffiti for You

Ondernemerschap

Ik heb mijn 2de jaar stage gelopen bij Attractiepark Slagharen ik vond dit een leuke stage met veel afwisseling. Maar ik wou graag meer weten of het houden van mijn eigen bedrijf, kijken zzp’er mij wat lijkt.
Met behulp van een van mijn docenten, kwam ik bij Gilbert terecht. Graffiti For You, een bedrijf dat veel workshops geeft van jong naar oud, een zzp’er en een graffiti artist. Nou, direct telefonisch contact gehad en daarna mijn portfolio opgestuurd, Gilbert wou ook graag zien of ik wat première-pro kennis had dus ik heb een video van mij meegestuurd. En dan een gesprek plannen!

Myrthe Stagiaire bij Graffiti for You

Werkervaring 

Ik heb al best veel werkervaring opgedaan door de jaren heen, met bijvoorbeeld vier jaar klantenservice en ik heb veel stages gelopen rond kinderen en ouderen. Ook mijn vrijwilligerswerk doe ik rond kinderen. Dus zeg ik graag dat ik wel goed met mensen overweg kan gaan. Graffiti For You doet dus best veel workshops en dit vond dus al goed bij mij passen. En Gilbert dacht hetzelfde

video-edit

Mijn video-edit skillset is wat minimaal, ik kom door de basics heen. Het ontwikkelen van deze vaardigheden vind ik belangrijk. Sociale media wordt als maar belangrijker voor een bedrijf om een beetje relevant te blijven en video’s worden door een groot deel van ateliers en kunstenaars gebruikt om hun werkprocessen te laten zien. Dus ben ik blij dat ik bij Gilbert deze vaardigheden mag leren ontwikkelen.

Hier leer ik dus super veel van

Ik loop nu een tijdje stage, en vind het ook leuk wat te vertellen over hoe het tot zo ver gaat.

Op een schildergebied durf ik niet veel omdat ik bang ben al mijn werk te verpesten. In graffiti is het maken van fouten niet zo erg, want je kunt er zo weer overheen. Hier leer ik dus super veel van en ben ik ook dankbaar voor.
De connectie leggen met onze ‘leerlingen’ vind ik ook lekker gaan, we zorgen ervoor dat de groepen lol hebben met wat ze doen, maar ook leren we ze wat. Dat ligt mij goed. Ook de projecten zoals slaapkamer muren vind ik leuk om mee te lopen, ik film dan ook het proces en ik vind het interessant om dit proces om te zetten in een video zodat iedereen met ons mee kan kijken.