PROJECT

Droste

Na een verbouwing van de fabriek van Drost was de grote saaie muur een doorn in het oog. Dit is de plek waar bezoekers en relaties aankomen. Tijd voor een grote verandering in de vorm van graffiti. Daarbij was het belangrijk dat het logo en het beeld van het Droste vrouwtje goed inbeeld kwamen. 

We zijn aan de slag gegaan en onder top omstandigheden hebben we dit project binnen een week kunnen realiseren.  

Heb jij ook een muur waar wel wat kleur op mag komen, neem dan contact met ons op. 

Conctact

Resultaat eerste muur

De Start

We begonnen dit project met het opschetsen van  de verschillende elementen die op de muur moesten komen. Om te voorkomen dat de verf in de muur trekt wordt deze eerst gelatext. En daar de grove structuur van de muur is dit een behoorlijk karwij. 

 

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Evert Gregoire / Black River

volg ons op instagram @Graffitiforyou.insta

Logo’s

Naast de we twee grote schilderingen hebben gemaakt hebben we ook 33 meter aan reclame borden gemaakt, De achtergrond van de borden zijn in stijl van de twee muur schilderingen. De logo’s zijn gemaakt door gebruik te maken van een stencil. 

Contact

Heb je vragen, bel me gerust! 0646417979