Graffiti for You

Graffiti for You, gespecialiseerd in het geven van workshops, aanbrengen van muurdecoraties en het maken van graffiti schilderijen. Ook geven wij graffiti demonstraties op verschillende festivals en geven wij les op basis en middelbare scholen.

Graffiti for You in opgericht op 1 mei 2011 door Martijn en Gilbert , sinds 1 januari 2016 is Martijn gestopt met Graffiti for You en is Gilbert alleen verder gegaan. Door de passie voor graffiti is Graffiti for You ontstaan. Ruim 12 jaar geleden is Gilbert begonnen met graffiti spuiten. Door dagelijks in de weer te zijn met de spuitbus, zowel met muurdecoraties, workshops als demonstraties, heeft hij de nodige ervaring opgedaan en jou helemaal op maat te kunnen helpen!!

VerbazenWorkshop Graffiti Muurdecoraties Demonstraties

Een van de mooiste elementen aan dit werk is dat je mensen/klanten echt kunt verbazen. Dit kan wanneer je een toffe muur spuit. Dit komt nog meer naar voren wanneer er tijdens een graffiti workshop voor het eerst zelf met de spuitbus wordt gewerkt. In het begin lukt het niet direct, veel druipers en net niet alles binnen de lijntjes. Maar namate de workshop vordert leer je jezelf met een beetje hulp van de begeleiders als heel wat technieken aan. Daarnaast zijn de begeleiders er ook bij om hier en daar nog even een bij te werken of een lijntje strakker te maken. Het resultaat: je verbaasd jezelf en gaat met een te gek kunst werk naar huis. Zeer regelmatig komen, vaak kinderen, aan het eind naar met toe met de opmerking: “dit was het tofste kinderfeestje ooit!”  Daar doe je het voor!

Missie: Het leven meer kleur geven door graffiti’s aan te brengen en te onderwijzen in de mogelijkheden van graffiti aan zowel jong als oud.

Visie: Graffiti for You de wereld een stukje vrolijker maken door meer kleur in het straatbeeld aan te brengen. Graffiti is geen vandalisme, het is kunst! Daarnaast wil Graffiti for You werken aan een toekomst waarin steeds meer ruimte is voor creatieve ontwikkeling. Graffiti for You wil daar op inspelen door meer mensen bekend te maken met graffiti.

Atelier

Graffiti for You is gevestigd aan de marsweg 63a in Zwolle. Een volledig ingerichte workshop ruimte die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast beschikt het over voldoende eigen parkeer gelegenheid. Naarst de workshop ruimte is het ook een plek waar veel geoefend wordt met spuiten. Dit zorgt er voor dat de ruimt er er regelmatig helemaal anders uitziet!  Meer informatie kun je vinden onder het kopje: atelier.

Graffiti for You heeft ook een Facebook pagina. Like de pagina en blijf op de hoogte van onze projecten, leuke acties en natuurlijk foto’s van de graffiti’s die we gespoten hebben. Voor onze Facebook pagina klik hier.

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden zijn, neem contact met ons op.

Bekijk hier het filmpje en zie hoe een graffiti wordt gemaakt.

Bedrijfsgegevens:

Graffiti for You

Geert Grootestraat 108
8022 CK Zwolle
info@graffitiforyou.nl

KvK Zwolle: 65249879
BTW: NL054358103B01