Graffiti workshops alleen voor kinderen?

Echt niet! Ben je opzoek naar een creatief bedrijfsuitje, een gezellig vrijgezellenfeestje, of een teambuildings uitje? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

vrijgezellen feest graffiti workshop

 

De opties

Je kunt tijdens deze workshop werken aan een eigen of een gezamenlijk graffiti kunstwerk. Tussendoor een wijntje of een biertje, of wat sterkers is geen probleem. Dit mag jezelf mee nemen, maar in overleg kan dit ook door ons worden geregeld! Dit geld ook voor drinken, hapjes, broodjes of lunch.

 

Vrijgezellenfeestje?

Geen stripper, karten of lasergamen maar lekker creatief bezig zijn. Niet alleen wordt het heel gezellig! maar je gaat ook met je eigen werk mee naar huis! Klik hier voor meer informatie!

Teambuilding?

Een goed team kan bepalend zijn voor het succes van een organisatie. Door creatief met elkaar bezig te zijn wordt de teamband versterkt. Laat je team aan de slag gaan op een gezamenlijke plaat of allemaal apart een plaat in een gekozen thema of style! Klik hier voor meer informatie!

Geen ervaring met graffiti?

Dat is geen enkel probleem, de basis van graffiti is heel makkelijk op te pakken en natuurlijk geven wij van te voren een uitgebreide uitleg over hoe je de materialen veilig en goed kunt gebruiken. Er kan eigenlijk niets fout gaan aangezien alle fouten te herstellen zijn. Je kan namelijk met elke kleur of een andere kleur. Met zwart kun je over wit spuiten, maar ook andersom.

Maar ik ben helemaal niet creatief...

Daar geloven wij helemaal niet in bij Graffiti for You. Wij zien jou als een challenge. Heb je geen ideeën of inspiratie? Zie je de persoon naast je al hele kunstwerken maken en heb je zelf geen idee waar je moet beginnen?Laat het ons vooral weten, wij helpen je met ideeën bedenken en een opzet te maken!

Waar vind de workshop plaats?

 

De workshops vinden vaak plaats in mijn atelier, deze is gevestigd aan de Marslanden sinds 2016. Dit is een grote overdekte ruimte met afzuiging. Benieuwd naar het atelier? klik dan hier voor foto's! De workshops kunnen ook op locatie gegeven worden. Het is hierbij wel handig dat er een overdekte ruimte is, of dat er tenten zijn mocht het gaan regenen. Deze kunnen eventueel ook geregeld worden door ons!

 

Hoe gaat de workshop in werking?

 

Bij de workshop geef ik van te voren een duidelijke demonstratie. Hierbij leg ik uit hoe je de graffiti gebruikt, en met welke stappen je een mooi eindresultaat krijgt. Bij het spuiten heb je een schort aan. De kans dat je verf in je kleren krijgt is klein, maar het is goed om te weten dat de verf niet uit je kleren gaat! Verder zijn er eventuele handschoenen en mondkapjes. Na de demonstratie gaan we schetsen, want wat je ga je op je bord zetten? de keuze is groot, je kan kiezen uit je naam, maar ook zien we vaak woorden als, smile, love, home, cool, family, happy, of een voetbal(club), of bedrijfsnaam.We werken op een MDF bord van 122 x 61cm. (Er zijn ook andere opties! klik hier voor meer informatie) Als de schetsen klaar zijn, brengen we vaak nog even snel de belangrijkste punten omhoog als het gaat om veiligheid. En dan kan de workshop beginnen!

En de begeleiding?

Tijdens de workshop lopen wij altijd rond om te helpen. Soms helpen we bij het opzetten van de schets als dit nodig is. En wij zijn er altijd voor eventuele vragen! De laatste stap van je graffiti werkstuk is de outline, deze wordt vaak ook door ons gezet omdat dit meer iets is voor de ervaren graffiti spuiter. Maar dit mag natuurlijk ook zelf gedaan worden!

Hoelang duurt een workshop?

De workshops duurt een 1,5 tot 2 uur, dit is afhankelijk van de groep.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *