Recensies

Recensies Overall rating: 4.8 out of 5 based on 6 reviews.

Graffiti op slaapkamer

★★★★★
5 5 1
Vandaag is Gilbert langs geweest om op onze hele zoldermuur graffiti te spuiten. Feyenoord logo met de skyline van Rotterdam. Het resultaat is echt supertof geworden en we zijn er ontzettend blij mee! Ontzettend bedankt!

Super mooi

★★★★★
5 5 1
Heldere schetsen bij het ontwerp. Snelle reactie via de app en als resultaat een super mooie PEC kamer voor mijn zoon. Top werk!

spuiten van een woonkamer in Elburg

★★★★★
5 5 1
Graffiti for You heeft bij ons een hele grote graffiti pop art afbeelding gespoten in onze woonkamer. Het resultaat is super mooi,precies zoals onze wens was. Hij werkt keurig,netjes en houdt zich aan gemaakte afspraken.

personeelsuitje in Zwolle

★★★★★
5 5 1
Vorige week hebben we tijdens ons personeelsuitje een fantastische graffiti workshop gevolgd bij Gilbert en zijn team. Zowel de communicatie vooraf als de voorbereiding verliep soepel en was goed. Onze collega’s waren blij verrast met de workshop en erg enthousiast. Tijdens de workshop leuke en goede begeleiding van Gilbert en zijn team én het resultaat heeft Gilbert later langs gebracht op de werkvloer! Al met al een geslaagde middag, waar we met veel plezier op terug kijken.

Workshop Wensdag in Zwolle

★★★★☆
4 5 1
Gilbert heeft ons geholpen bij het vervullen van een wensdag. Uitgebreid heeft hij de tijd genomen om uitleg te geven over het ontstaan van de graffiti, de teken technieken etc. Alles kwam aan bod. Samen met ons wenskindje is er een prachtig graffiti kunstwerk ontstaan, wat Gilbert als kers op de taart ook nog thuis komt bezorgen. Gilbert is iemand die zijn werk met hart en ziel doet, en dat merk je! In 1 woord… TOP! Nogmaals Dank je wel!

Slaapkamer pimpen in Dalfsen

★★★★★
5 5 1
Nadat Martijn vier jaar geleden de slaapkamer van mijn zoon heeft gepimpt, was het afgelopen donderdag de beurt van Gilbert van Graffiti for You. En het resultaat is fantastisch! Zonder te vragen de juiste kleurcombinaties, afgestemd op de kleuren van de slaapkamer, en ook het voetballogo is nu mooi PEC blauw/wit. Goede contacten, zowel persoonlijk als over de mail, snel en een mooi resultaat.

Deel je ervaring!

Heb jij onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Graffiti for You, laat hieronder weten wat je er van vond.

 

Naam
Email
Review titel
Aantal sterren
Deel hier je ervaring met Graffiti for You

Velden met een * zijn verplicht.